22 червня 2012 р.

Кабмін запрошує обговорити зміни до Постанови 996


14 червня 2012 р. відбулась зустріч Прем’єр-міністр України Миколи Азарова з головами громадських рад при центральних і місцевих органах виконавчої влади. Під час зустрічі більшість учасників порушували питання щодо необхідності удосконалення постанови Кабінету Міністрів від 3 листопада 2010 р. № 996, якою затверджено Типове положення про громадські ради.

З урахуванням зазначеного Прем’єр-міністр доручив Секретаріату Кабінету Міністрів та Мін’юсту організувати громадське обговорення пропозицій щодо змін до нормативно-правового забезпечення діяльності громадських рад.


На виконання доручення з урахуванням уже отриманих пропозицій і зауважень підготовлено Порівняльну таблицю щодо внесення змін до постанови Кабінету Міністрів від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

Пропонуємо представникам інститутів громадянського суспільства долучитися до обговорення змін до постанови Кабінету Міністрів від 3 листопада 2010 р. № 996 та надати свої пропозиції, зауваження до 3 липня 2012 р. електронною поштою: andriychuk@kmu.gov.ua (тел.:  (044) 256-72-03, Тетяна Андрійчук).

Доопрацьовані зміни до постанови будуть обговорені під час додаткової зустрічі з головами громадських рад, яка відбудеться на початку липня цього року.


Шановні члени Громадської ради при Донецькій ОДА! 

Свої пропозиції щодо змін та доповнень до Постанові КМУ № 996 від «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» Ви можете скинути на електрону пошту секретаріату ради gromrada.dn@gmail.com до 1 липня 2012 року. Після узагальнення даних, отримані пропозиції будуть направлені до Кабінету Міністрів України від імені Громадської ради при ДонОДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар