21 червня 2012 р.

Правлінння Громадської Ради при ДонОДА обговорило план робіт на літній період


20 червня 2012 року пройшло чергове засідання правління Громадської ради при Донецькій ОДА. Основною метою зустрічі було обговорення поточної діяльності Ради та аспектів її взаємодії з облдержадміністрацією.

Під час засідання обговорювалися результати участі в.о. голови Громадської ради Редька В. В. у зустрічі Прем’єр-Міністра України з головами громадських рад при органах виконавчої влади, вихід 3-го випуску «Вісника Громадських Рад» та скликання 8-их загальних зборів Громадської ради при Донецькій ОДА. 

Стосовно зустрічі з Прем’єр-Міністром України Редько В.В. зазначив: « На зустрічі я повідомив Прем’єр-Міністра, що на території Донецької області робота ведеться лише декларативно і Громадська рада ніяк не може її налагодити. Микола Азаров був здивований цією інформацією та пообіцяв особисто вирішить це питання з губернатором Донеччини». 

Особливо гостро розглядалися питання щодо порядку проведення громадсько-правових експертиз, небажання частини членів Громадської ради приймати активну участь у її роботі, необхідності організації навчальних тренінгів та семінарів.


Також на засіданні розглядалося питання використання бюджету Громадської Ради на поточний та складання проекту бюджету на наступний рік. Головам комісій було запропоновано скласти плани видатків своїх комісій на наступний рік. 

Було запропоновано внесення певних коректив до Положення про Громадську Раду. Зокрема: про проведення загальних зборів громадської ради не рідше 3-х разів на рік (через неможливість зібрання кворуму у літній період) та про виключення з членів громадської ради осіб, які більше 3-х разів не відвідують збори профільних комісій або засідання Правління.

З протоколом засідання можете ознайомитись тут.




Немає коментарів:

Дописати коментар