17 липня 2014 р.

Голова Громадської ради звернувся до Губернатора Донецької області з приводу ситуації з водопостачанням у Красноармійському районі, містах і смт, що підпорядковуються Селидівській міській раді

Голова Громадської ради при ДонОДА Володимир ЗЕМЛЯНКІН звернувся до Губернатора Донецької області Сергія ТАРУТИ з приводу ситуації з водопостачанням у Красноармійському районі, містах і смт, що підпорядковуються Селидівській міській раді:

На даний час ситуація з водопостачанням у м. Красноармійськ, селищах міського типу Красноармійського району, м. Селидове, містах та селищах міського типу, що підпорядковуються Селидівській міській раді є катастрофічною.
Звертаємо Вашу увагу на необхідність ТЕРМІНОВО вжити всіх заходів з проведення ремонтних робіт системи водопостачання даного регіону.
На сьогоднішній день люди, які мешкають в цьому регіоні, змушені купувати воду для всіх потреб, тому що забезпечення водою є недостатнім.
Вважаємо необхідним організувати у повному обсязі доставку питної води для населення даного регіону на БЕЗОПЛАТНІЙ ОСНОВІ.

Немає коментарів:

Дописати коментар