25 жовтня 2013 р.

25 жовтня 2013 р. відбулося чергове засідання Комісії з питань освіти, науки, спорту та молодіжної політики

У п’ятницю, 25 жовтня 2013 року, о 12.00 відбулося засідання Комісії з питань освіти, науки, спорту та молодіжної політики. У зв’язку з тим, що голова комісії ОЛЕКСАНДР АНОПРІЄНКО знаходився у відрядженні, збори вела заступник голови комісії МАРІЯ ОЛІЙНИК.

Заступник голови, разом з ІВАНОМ БАЛИКІНИМ, ВОЛОДИМИРОМ АВЕРІНИМ, ЮРІЄМ ЩЕДРІНИМ, АНДРІЄМ КАРАКУЦОМ та ЛІНОЮ КУЩ розглянули декілька гострих питань. Зокрема, проблеми закриття деяких шкіл та питання школи № 90, яка знаходиться у Кіровському районі. Вирішено та доручено МАРІЇ ОЛІЙНИК підготувати інформаційні запити до чергового засідання Комісії.

ВОЛОДИМИР АВЕРІН запропонував впровадити практику нагородження почесними грамотами від  імені Громадської ради, зокрема кращих молодих  спортсменів Донецької області. ЛІНА КУЩ підтримала ініціативу і запропонувала нагороджувати не тільки в області спорту. Було вирішено внести питання запровадження грамот від імені Громадської Ради до порядку денного чергового засідання Правління ГР при ДонОДА.

Наступне засідання Комісії  з питань освіти, науки, спорту та молодіжної політики відбудеться 29 листопада (п’ятниця) 2013 року о 12.00.

Немає коментарів:

Дописати коментар