16 березня 2011 р.

У Донецьку обговорять схему генерального плану розвитку області


22 березня 2011 року пройдуть громадські слухання щодо схеми планування території Донецької області.  

Основною метою зустрічі буде обговорення проектної документації та схеми планування території області, які ляжуть в основу стратегічного розвитку регіону до 2031 року.

В слуханнях приймуть участь голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк,  представники управлінь та структурних підрозділів облдержадміністрації, постійних комісій обласної та громадської ради, органів місцевого самоврядування та представники територіальних громад.

Слухання відбудуться 22 березня 2011 року о 10:00 в приміщенні Донецького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади за адресою: м. Донецьк, б-р Пушкіна, 32 (велика зала).

З проектною документацією та схемою генерального плану розвитку Донецької області можна ознайомитись на сторінці Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації (http://www.donoda.gov.ua/main/ua/publication/content/3382.htm).

За детальною інформацією щодо організації та проведення слухань звертайтесь до управління містобудування та архітектури Донецької облдержадміністрації за адресою - м. Донецьк, вул. 50–річчя СРСР, 149. Тел/факс 0-(62)-338-11-83, 305-18-82. E-mail: donoblarch@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар