19 серпня 2014 р.

Звернення Голови Громадської ради при ДонОДА до Президента Фонду розвитку України Ахметова Р.Л.


Шановний Ринате Леонідовичу!

            Висловлюю Вам щиру подяку за надану допомогу людям з тяжкими формами інвалідності, вимушеним переселенцям з Донбасу, які перебувають на базі відпочинку «Сєнетаття» у смт. Сергіївка, Одеської області. Цей вчинок ще раз доводить те, що Ви завжди співчуваєте людському горю та готовий прийти на допомогу в складних ситуаціях.

            Шановний Ринате Леонідовичу, сьогодні у м. Євпаторія за власний рахунок на знімних квартирах перебувають сім представників Донецької обласної команди баскетболістів-візочників «Донбас», які представляють Україну на міжнародних змаганнях і за весь час свого існування показали високі спортивні результати. Варто відзначити, що баскетбольна команда «Донбас» є унікальнішою командою України, якій нема аналогів.

            Я, як Голова Громадської ради при ДонОДА, звернувся до Народного депутата,
Голови Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів,
Голови Національної Асамблеї інвалідів України Сушкевича В.М. із проханням сприяти розміщенню членів команди у «Національному центрі паралімпійської та дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів» у м. Євпаторія та дуже сподіваюся, що ця людина, яка зробила багато добрих справ для людей з інвалідністю, почує моє звернення. Але у той же час я розумію, що Національна Асамблея Інвалідів України вже направила усі можливі кошти на утримання людей з інвалідністю, вимушених переселенців з Донбасу, на базах відпочинку Одеської області.

            Шановний Ринате Леонідовичу, прошу Вас підтримати команду у питанні їх розміщення у «Національному центрі паралімпійської та дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів» у м. Євпаторія до стабілізації безпечної ситуації у м. Донецьк, бо це є можливістю зберегти життя спортсменам і дозволить продовжувати безперервні тренування.

 

З повагою, Голова Громадської ради
при ДонОДА
В.Л. Землянкін
 

Немає коментарів:

Дописати коментар