15 травня 2013 р.

Засідання комісії з питань базових галузей економіки Громадської ради другого скликання

  
30 квітня 2013 року відбулось третє засідання комісії з питань базових галузей економіки Громадської ради другого скликання.  На цьому засіданні було затверджено план роботи Комісії на 2013 рік та визначення відповідальних осіб за виконання  плану роботи Комісії.
А  саме:
-  за відповідні напрямки та заходи  згідно плану роботи Донецької облдержадміністрації на 2013 року, а також за взаємодію з громадськістю згідно відповідних напрямків                  орієнтовного плану  проведення Донецькою облдержадміністрацією консультацій з громадськістю у 2013 році, відповідальною особою призначено Атаманова Ю.Д. (за довіреністю від Загоруйко М.М.)
- за поточне формування плану Комісії згідно вхідної кореспонденції та  пропозицій членів комісії , відповідальною особою призначено Корж Є.Ю.
- за участь у заходах відповідної спрямованості на території Донецької області членів комісії,  відповідальною особою призначено Мішин С. А.
  До плану роботи комісії головою комісії Захаревичем І.В. а також членами комісії Стружко Є.П., Вовк В.Ю. та Мішин С.А.  були внесені різноманітні соціально-значимі питання.
 Була затверджена остаточна назва комісії, а саме «Комісія з питань базових та соціальних галузей економіки». 
  Також було обговорена  поточна діяльність Комісії у квітні місяці , а саме проведення «круглих столів», виїзні зустрічі та інше.
 Планове засідання комісії відбудеться 28 травня 2013 року о 14 годині 00 хвилин.



Немає коментарів:

Дописати коментар