24 липня 2012 р.

Громадська Рада при Донецькій ОДА прийняла участь у І Всеукраїнському Відкритому Форумі "Багатодітна сім'я України"



6-7 липня 2012 року в Одесі пройшов І Всеукраїнський Відкритий Форум "Багатодітна сім'я України". 

Громадську раду при Донецькій ОДА представив заступник голови громадської ради, член комісії з питань захисту прав і свобод громадян, законності і правопорядку, сприяння боротьбі з корупцією, голова Донецької обласної громадської організації «Правовий захист» Черкас Вадим Вікторович. 

Форум було приурочено до Дня Сім'ї. 

Форум мав на меті обмін новими досягненнями, програмами, проектами, вивчення позитивного досвіду підтримки багатодітних сімей в регіонах України та зарубіжжя, інформування молоді про те, що робити кар’єру, досягати успіхів і суспільного визнання можна не відкладаючи народження дітей. 

На зустріч були запрошені керівники профільних Міністерств, представники різних областей України, Автономної Республіки Крим, гості ближнього зарубіжжя. 

У рамках заходу учасники обговорили найбільш гострі проблеми багатодітних сімей в Україні, можливості їх вирішення спільними зусиллями влади, бізнесу та громадськості. 

Для делегатів форуму було проведено майстер-класи та тренінги на тему жіноче і чоловіче здоров'я, дитячий розвиток, сімейне щастя і гармонія, нові методи психологічного розвантаження, перинатальна психологія тощо. 

За підсумками форуму створено Всеукраїнську громадську організацію «Рада багатодітних сімей України «Велика Родина», ухвалено резолюцію з пропозиціями щодо розв’язання проблем багатодітних родин, яку буде направлено зацікавленим установам та органам державної влади.

Немає коментарів:

Дописати коментар