24 листопада 2011 р.

Представники Польщі взяли участь у розширеному засіданні комісії з питань бюджетного планування, соціально-економічного розвитку та розвитку територій

23 листопада 2011 року пройшло розширене засідання комісії з питань бюджетного планування, соціально-економічного розвитку та розвитку територій (голова Загоруйко М.М.) за участю представників польських НУО та правління Громадської ради при Донецькій ОДА.

Під час заходу була презентована Громадська рада при Донецькій ОДА та заслухана інформація про виконання доручення правління Ради щодо питань стану бюджетних відносин та перспектив розвитку місцевих територій регіону. 

В свою чергу, польські колеги розповіли про роботу своїх організацій, взаємовідносин між НУО та владою, перспектив співпраці з інститутами громадянського суспільства Донеччини. Під час дискусій було прийнято рішення розпочати діалог щодо співробітництва з таких напрямків, як організація та проведення навчальних візитів, розвиток територіальних громад області, обмін досвідом щодо впровадження стандартів ЄС тощо. 

Від польської сторони участь у засіданні взяли: 

1. Юрій Рейт - Директор Програми «Study Tours to Poland", Колегія Східної Європи. 
2. Павло Прокоп - Голова Правління Фундації менеджерських Ініціатив. 
3. Богдан Юрчук - Фундація менеджерських Ініціатив. 


Фоторепортаж:


   

Матеріали засідання: 
2. Презентація: «Формування обласного бюджету на 2011 рік».

Немає коментарів:

Дописати коментар