2 березня 2012 р.

Громадська рада при Донецькій ОДА: відставка керівництва та вибори нового


06 березня 2012 року з 13.00 у Донецьку в Центрі підвищення кваліфікації держслужбовців пройдуть загальні Збори Громадської ради при Донецькій ОДА, головним питанням яких стануть вибори нового керівництва.

Основним завданням Зборів стане зміна керівництва Громадської ради після заяви про відставку голови ради В.П.Кіпеня і його заступників на попередніх 6-х зборах. Відставка попереднього керівництва має спонукати обладміністрацію до активізації взаємодії з громадськістю, незадоволення характером якої і спричинили публічний демарш керівників.

Другим питанням стане обговорення і затвердження плану роботи Громадської ради на 2012 рік. План має стати публічним розгорнутим порядком денним діалогу між владою і громадянами щодо актуальних проблем життя області на цей рік.

Будуть також розглянуті входження нових членів в Громадську раду і виключення з її складу. З порядком денним можна ознайомитись тут.

До участі у заході запрошуються члени Громадської ради при ДонОДА, представники інших громадських рад області, інститутів громадянського суспільства, органів влади та місцевого самоврядування регіону, ЗМІ.

Позачергові збори Громадської ради пройдуть 06 березня 2012 року за адресою м. Донецьк, бульвар Пушкіна, 32, 19 зала (3-й поверх будівлі ЦПК). Реєстрація учасників - 12:30, початок роботи о 13:00, орієнтовний час роботи 3 години.

За більш детальною інформацією про діяльність Громадської ради звертайтесь до прес-секретаря Бондаренка Сергія за тел.: +38 (095) 106-81-62 або за електронною поштою: pr.gromrada.dn@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар