25 липня 2011 р.

Донеччина і Крим взаємодіють на рівні громадськості


З 13 по 15 липня 2011 року з робочим візитом члени правління Громадської ради при Донецькій ОДА відвідали своїх колег в Автономній Республіці Крим. Основна мета - налагодження співпраці та обмін досвідом між громадськими радами двох регіонів.

Від Донеччини участь у візиті взяли Кіпень В.П., голова Громадської ради та Сирота В.А., член правління Громадської ради при ДонОДА. Ними були проведені ряд зустрічей з керівництвом та членами Громадської ради при Кабінету міністрів АРК. Обговорено підходи по діяльності в рамках Координаційної ради голів Громадських рад регіонів України, обов’язки спікера якої виконує зараз В.П.Кіпень. Домовлено  про участь у спільних заходах представників обох громадських структур.

В рамках досягнутих домовленостей про співпрацю 15 червня 2011 року Сирота В.А. прийняв участь в круглому столі «Реформування житлово-комунального господарства в Криму», де виступив з повідомленням про досвід реформування ЖКХ у м. Димитрів Донецької області. Виступ викликав зацікавленість у присутніх. Круглий стіл організований спільно Громадською радою при КМ АРК (голова Баталін О.С.) та Кабінетом міністрів АРК (заступник Голови Ради міністрів, міністр регіонального розвитку і ЖКГ Криму Абдуллаєв А.Р.).

За результатами візиту є домовленість між Громадськими радами про співпрацю, консультативну та інформаційну підтримку щодо участі громадськості в розвитку Донецької області та Автономної Республіки Крим.

Немає коментарів:

Дописати коментар