22 січня 2014 р.

Відбулося дев'яте засідання правління Громадської ради при ДонОДА

Сьогодні, 22.01.2014 року, в 11:00 відбулося чергове засідання Правління Громадської Ради при Донецькій ОДА. За відсутності Голови, Перший заступник Юрій ЩЕДРІН, а також Вадим ЖМУРИН, Вадим АЛЕКСЄЄНКО, Олександр АНОПРІЄНКО, Микола ГОНЧАРОВ, Ігор ЗАХАРЕВИЧ, Микола ШТЕФАН та Андрій КАРАКУЦ обговорили нагальні питання роботи Громадської ради та кризову ситуацію, що склалася в нашій державі.

Обговорюючи суспільно-політичну кризу, яка склалася в Україні, члени правління засудили протистояння, яке відбувається в Києві, та закликали громадські організації Донецької області приєднатися до заяви із закликом про необхідність мирного врегулювання кризової ситуації.

Розглядаючи питання підготовки до чергового засідання Громадської ради при Донецькій ОДА, члени правління вирішили призначити дату Зборів Громадської ради на 25 лютого 2014 р. Наступна дата засідання правління призначена на 17 лютого 2014 р., до якої усі комісії мають підготувати свої пропозиції до плану роботи на 2014 р.

Також були зачитані заяви від представників 7 (сімох) організацій, які виявили бажання припинити своє членство у Громадській раді, що згідно до абзацу 2 пункту 6.6. Положення про громадську раду при Донецькій облдержадміністрації від 20 квітня 2011 р. відбувається автоматично після подання такої заяви. Заяви надійшли від наступних членів: Бондаренко С.В. (ГО «Центр аналізу та розвитку громадських комунікацій «ДІАЛОГ»), Букалов О.П. (Громадська правозахисна організація «Донецький Меморіал»), Герцовський О.А. (благодійна організація «Фонд сприяння розвитку краєзнавства та культури «Садиба Мсциховського»), Закревська С.В. (Донецька громадська організація «Альянс»), Кочуєв В.І. (Донецька міська організація «Агенція розвитку місцевого самоврядування»), Луніна О.В. (Харцизька міська громадська організація «Крок уперед») та Редько В.В. (Всеукраїнська громадська організація «Асоціація підтримки прогресивних реформ»). У зв'язку з цим було прийнято рішення розмістити на блозі повідомлення про дообрання Громадської ради, яке згідно Регламенту має бути розміщено не пізніше ніж за 30 днів до наступних Зборів.

У пункті «Різне» Ігор ЗАХАРЕВИЧ виніс пропозицію про необхідність подальшого розгляду питання про магазин « ФІЄСТА », що знаходиться за адресою м .Макіївка, пр. Генерала Данилова 20 -б, в якому досі не вирішена проблема заборони ввезення дитячих колясок. Микола ГОНЧАРОВ доповів про зрушення у вирішенні проблеми фінансування дитячих молочних кухонь Донецької області, яке відбулося за сприяння Громадської ради при ДонОДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар