6 грудня 2013 р.

Звернення правління Громадської ради при ДонОДА

З огляду на перебіг подій, які відбуваються останнім часом в нашій країні, правління Громадської ради при облдержадміністрації звертається до усіх співвітчизників із закликом до спільної роботи щодо підтримки стабільності та єдності в українському суспільстві.
Сьогодні нам усім вкрай потрібні порядок і стабільність в економіці та соціально-політичній сфері, сталий розвиток держави та впевненість у майбутньому. Ці важливі завдання можуть бути вирішені тільки шляхом об’єднання зусиль громадян і влади. Виключно завдяки консолідації суспільства та конструктивним скоординованим діям ми зможемо досягти процвітання нашої країни, зберегти історичні традиції та забезпечити виконання державою соціальних гарантій перед населенням.
Ми висловлюємо свою підтримку Президенту України В.Ф.Януковичу, Прем’єр-міністру України М.Я.Азарову та обласній владі в їх роботі, спрямованій на розвиток економіки України та області, вирішення найбільш болючих проблем та прийняття усіх необхідних заходів у сфері соціального захисту.
Підтримуємо думку керівництва країни, що «вирішувати все треба в спокійній обстановці. Не на вулиці, а у відповідальному діалозі».
Усіх нас, громадян України, об’єднує прагнення до європейських цінностей. Задля досягнення цієї мети ми маємо подолати непорозуміння та розбіжності та сконцентрувати зусилля на конструктивній плідній праці на користь нашої держави.
Закликаємо українське суспільство не переходити до політичних суперечок, а разом працювати для збереження єдності та добробуту на теренах нашої Батьківщини – України!

Немає коментарів:

Дописати коментар