7 березня 2012 р.

Громадська рада при Донецькій ОДА: обрати нового голову не вдалось, але керівництво змінилось

06 березня 2012 року у Донецьку пройшли 7-мі загальні Громадської ради при Донецькій ОДА. Основною метою заходу було обрання нового керівництва Ради, виключення та дообрання нових членів, затвердження плану роботи на 2012 рік. 

Збори знову розпочалися з провокацій скандально відомого Хрякова О., якого прийшлось виводити з нарядом міліції. Чергова спроба паралізувати роботу Громадської ради наштовхує на думку про вибрану деякими силами свідому політику дискредитації та розвалу діючої Громадської ради. 

Незважаючи на це, збори відбулися і основні рішення, що відкривають можливість подальшої роботи консультативно-дорадчого органу громадськості при обладміністрації, прийняті. Затверджений план роботи Громадської ради на 2012 рік. План стане публічним розгорнутим порядком денним діалогу між владою і громадянами щодо актуальних проблем життя області на цей рік. 

Виключено тих членів, які перетворилися на баласт в роботі Громадської ради та на конкурсній основі було обрано 5 нових членів з 10 кандидатів від громадських організацій області. Вони підсилять роботу Ради з таких напрямків як ЖКГ, охорона здоров’я, соціальний захист людей з обмеженими можливостями тощо. 

Пройшли зміни в керівництві Громадської ради. Учасники Зборів прийняли відставку заступників голови та відповідального секретаря. Прийнята до відома заява про відставку діючого Голови ради Кіпеня В.П. Однак, вона не була затверджена за відсутності необхідної кількості голосів. Згідно Регламенту, голова надав свої повноваження новообраному першому заступнику Редьку В.В. 


 Фотозвіт:
 

За більш детальною інформацією про діяльність Громадської ради звертайтесь до прес-секретаря Бондаренка Сергія за тел.: +38 (095) 106-81-62 або за електронною поштою: pr.gromrada.dn@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар