17 березня 2012 р.

Комісія з питань міжнародних зв’язків та євроінтеграції обрала нового голову та «новий» курс

Воробйов Костянтин Петрович
16 березня 2012 року в приміщенні Донецької облдержадміністрації пройшло чергове засідання комісії з питань міжнародних зв’язків та євроінтеграції. Основною метою зустрічі було проведення ротації голови комісії та вироблення «нового» курсу.

Новим головою було обрано Воробйова Костянтина Петровича, директора БФ «Пальма Мерцалова». На цьому посту він замінив Редька В’ячеслава Васильовича, який на минулих зборах був обраний в.о. голови Громадської ради при Донецькій ОДА.

Члени комісії побажали присутньому на засіданні В’ячеславу Редько плідних успіхів на посаді керівника Громадської Ради.

Під час засідання, комісія обговорила результати роботи за минулий рік та намітила перспективні напрямки роботи, зробивши акцент на ретельному та системному вивченні публічних документів профільних управлінь облдержадміністрації, на відповідальному відношенні до реалізації плану.

Були внесені пропозиції поділити діяльність за секторами на бізнесовий, суспільно-політичний та культурний. Також розробити особисті плани роботи кожного члена комісії.

Доручено Бондаренку С.В., організувати інформаційний супровід роботи комісії та налагодити внутрішні комунікації.

Саєвіч Л.В. активізувати співробітництво з дипломатичними місіями та діаспорами, розташованими на території Донецької області.

Воробйову К.П доручено взяти на особливий контроль організацію роботи з питань підготовки Донецької області до проведення Євро 2012. У зв’язку з чим новим головою комісії була внесена пропозиція, яку одностайно підтримали члени комісії: на підтримку ініціатив Президента України В.Ф.Януковича щодо активізації роботи інститутів громадянського суспільства, за ініціативою Громадської Ради і участі Донецької облдержадміністрації, Донецької обласної Ради вручити Мішелю Платіні символ Донецької області – копію Пальми Мерцалова.

Також, було запропоновано активізувати згідно з п 4.1.11 Положення про Громадську Раду відзначення інститутів громадянського суспільства та окремих громадян за внесок у реалізацію та захист прав і свобод людини і громадянина, розвиток громадського суспільства. Новому голові комісії доручено розробити Положення про нагороду та доповісти цю та інші пропозиції з боку комісії на найближчому засіданні правління Ради.

З найближчих планів члени комісії планують прийняти участь у тематичному семінарі для представників міст та районів Донецької області та структурних підрозділів ОДА на тему «Шляхи залучення інвестицій в регіон», який проводиться 20 березня начальником головного управління регіонального розвитку, та залучення інвестицій і зовнішньоекономічних відносин ДонОГА Андрієм Анісімовим.

Фоторепортаж:


Немає коментарів:

Дописати коментар