14 липня 2014 р.

Заява Правління Громадської ради при ДонОДА з приводу виведення працівників міліції з м. Донецьк

Члени Правління Громадської ради при Донецькій обласній державній адміністрації звернулися до Президента України Петра ПОРОШЕНКО, Прем'єр-міністра України Арсенія ЯЦЕНЮКА, Голови Верховної Ради України Олександра ТУРЧИНОВА, Міністра Внутрішніх справ України Арсена АВАКОВА, Губернатора Донецької області Сергія ТАРУТИ із заявою:

До Правління Громадської ради при Донецькій обласній державній адміністрації надійшла інформація від жителів м. Донецьк та безпосередньо від працівників внутрішніх справ про те, що усі підрозділи міліції виводяться з міста задля несення служби в інших містах Донецької області, згідно до Розпорядження Міністерства Внутрішніх Справ України. Правління Громадської ради вважає, що дане Розпорядження є злочинним, бо незважаючи на те, що багато жителів м. Донецьк залишили місто, у ньому на сьогодні перебувають сотні тисяч донеччан. Блокування роботи міліції призведе місто до стану хаосу, до загострення криміногенної обстановки, буде створений страх і паніка в суспільстві.

Правління вимагає негайно припинити виводити працівників міліції з міста, так як незважаючи на будь-які суспільно-політичні розбіжності, необхідно забезпечити безпеку людського життя, громадянські та майнові права, охорону громадянського порядку.

Немає коментарів:

Дописати коментар