28 травня 2013 р.

На розширеному засіданні комісії з питань інформаційних комунікацій, інвестицій, інновацій, міжнародних зв`язків та євроінтеграції обговорили державну політику з європейської інтеграції

24 травня 2013 р. у приміщенні Донецької обласної державної адміністрації відбулося розширене засідання комісії з питань інформаційних комунікацій, інвестицій, інновацій, міжнародних зв`язків та євроінтеграції Громадської ради при Донецькій обласній державній адміністрації. До участі були запрошені представники громадськості Донецького регіону, експертних кіл та державних органів влади.

Першим пунктом порядку денного роботи комісії став звіт з роботи Донецької облдержадміністрації з реалізації державної політики у сфері європейської інтеграції, який був наданий Департаментом інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин.

Другим питанням було обговорення ситуації із ознайомленням громадськості та підвищення кваліфікації держслужбовців Донецької області з питань європейської інтеграції України. Доповідачами стали: Тодоров Ігор Ярославович – доктор історичних наук, професор кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Донецького національного університету та Савченко Віктор Леонідович - начальник навчально-методичного відділу Донецького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Остання частина розширеного засідання комісії була присвячена обміну досвідом реалізації проектів та програм при підтримці Європейського Союзу. Про свої реалізовані проекти розповіли: Штукарін Сергій Ігорович - виконавчий директор «Центру політичних досліджень та Шинкаренко Людмила Миколаївна - координатор Донецького обласного офісу впровадження другої фази проекту ЄС та ООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду".


Немає коментарів:

Дописати коментар