22 січня 2013 р.

Установчі збори Громадської ради при Донецькій ОДА пройдуть 25 січня у Центрі слов'янської культури

25 січня 2013 року у приміщенні Центру слов'янської культури (колишній ДК Металургів) за адресою: м. Донецьк, вул. Куйбишева, 67, відбудуться установчі збори з обрання нового складу Громадської ради при Донецькій ОДА.

Під час проведення установчих зборів, буде визначено кількісний склад Громадської ради при Донецькій облдержадміністрації, обрано її членів з числа уповноважених представників інститутів громадянського суспільства, які внесені до списку реєстрації учасників Зборів та розглянуті основні напрямки роботи нового складу консультативно-дорадчого органу. 

РОЗКЛАД РОБОТИ:
  • 9.30 – 10.55  реєстрація учасників
  • 11.00   початок установчих зборів  


Для уповноважених представників інститутів громадянського суспільства, які приймають участь в установчих зборах необхідно мати при собі документ, який засвідчує особу та який виданий державним органом України (паспорт, посвідчення водія, пенсійне посвідчення) або виданий інститутом громадянського суспільства, за умови наявності у такому документі фотокартки особи та підпису керівника інституту громадянського суспільства. 

Також запрошуємо всіх бажаючих представників інститутів громадянського суспільства, ЗМІ, органів влади та місцевого самоврядування взяти участь в зборах, як запрошені гості без права голосу.

З проектом порядку денного установчих зборів та списком потенційних учасників установчих зборів можна буде ознайомитись на блозі Громадської ради gromradon.blogspot.com

До Центру слов'янської культури у м. Донецьку можна доїхати: 
  • Від Залізничного вокзалу тролейбусом № 2 до зупинки ЦУМ, потім перехід до кінцевої трамваїв (Горсад) № 3, 4, 8. Далі необхідно їхати до зупинки трамвая № 3 Центр слов'янської культури (ДК Металургів), трамваями № 4, 8 до зупинки ОЦКЛ (Обласна центральна клінічна лікарня)
  • Від Південного автовокзалу: автобусами 76, 42, 41, 73 до зупинки ОЦКЛ (Обласна центральна клінічна лікарня); трамваєм № 3 до зупинки Центр слов'янської культури (ДК Металургів), трамваями № 4, 8 до зупинки ОЦКЛ (Обласна центральна клінічна лікарня). 
  • Від Західного автовокзалу автобусом № 73 до зупинки ОЦКЛ (Обласна центральна клінічна лікарня);  
 Довідки та консультації Ви можете отримати за телефонами:
  • (050) 563-49-89; (062) 345 21 44 – Щедрин Юрій Володимирович, відповідальний секретар Громадської ради при Донецькій облдержадміністрації з 9:00 до 16:00. 
  • (062) 307 36 31 – Сімонов Сергій Костянтинович, головний спеціаліст головного управління взаємодії з громадськістю та у справах національностей і релігій Донецької облдержадміністрації з 9:00 до 16:00.
Нагадаємо, що Громадські ради (згідно Постанови КМУ № 996) утворюються для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики. 

УВАГА! Ініціативна група рекомендує усім заявникам ознайомитись з проектом Регламенту установчих зборів Громадської ради при Донецькій ОДА. 

Місце розтошування Центру слов'янської культури та духовності
 

Немає коментарів:

Дописати коментар