10 травня 2012 р.

За участю Громради пройде круглий стіл "Партнерство "Відкритий Уряд"


22 травня (це вівторок) 2012 року об 14.00 у приміщенні Донецького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців, за адресою: м. Донецк. бул. Пушкіна, б.32 пройде круглий стіл за темою: "Партнерство "Відкритий Уряд" за участю представників влади і громадськості. Очікується присутність перших осіб міста Донецька і області.

Більш детально про впровадження програми "Відкритий Уряд", Ви можете дізнатися на сайті громадської організації ТОРО за адресою http://www.toro.org.ua/ . 
    Організатори заходу: 
  • Донецка облдержадміністрація, 
  • Донецька міська Рада, 
  • ДОГО <<Народний контроль>>,
  • Громадська Рада при Донецькій обласній державній адміністрації.


Пропонується завчасно підготувати свої питання та пропозиції з даної тематики. По закінченню обговорення буде вироблене спільне рішення по впровадженню і розповсюдженню цієї ініціативи в нашому регіоні. 

Більш детальна інформація за телефонам050-632-33-48     ,063-29-29-726      Контактна особа Алтухов Вадим Вікторович експерт комісії з питань міжнародних зв язків Громадської Ради при ДонОДА, заступник керівника Донецької обласної громадської організації "Народний контроль" з напрямку зв язків з громадськістю, ЗМІ, органами влади і місцевого самоврядування, координатор ПВУ по Донецькому регіону. 

Вхід вільний.

Немає коментарів:

Дописати коментар