17 лютого 2012 р.

У Донецьку обговорять імідж регіону та як його формують


24 лютого 2012 р. у Донецькій облдержадміністрації пройде круглий стіл на тему «Іміджеві програми стратегічного розвитку Донецької області». Основною метою заходу є сприяння місцевим органам виконавчої влади у підготовці та проведенні громадських обговорень з питань які мають важливе суспільне значення.

Серед запланованих для обговорення питань є:
  1. Напрямки стратегічного розвитку Донецької області.
  2. Іміджеві стратегії Донецької області.
  3. Іміджеві програми адміністративних одиниць Донецької області.
  4. Участь громадськості у формуванні іміджевих програм регіону.
  5. Правові аспекти щодо захисту прав інтелектуальної власності при проведені заходів з реалізації іміджевих програм.

До дискусії запрошуються представники державної влади (в тому числі представники профільних управлінь ДонОДА, міських, районних та селищних адміністрацій), спеціалісти з питань комунікацій, реклами та маркетингу, діячі громадських організації та діаспор, підприємці, фахівці з питань захисту інтелектуальної власності, журналісти всеукраїнських та регіональних засобів масової інформації.

Захід відбудеться 24 лютого об 12.00 за адресою: м. Донецьк, бульвар Пушкіна, 32 (мала конференц-зала).

Організатор проведення заходу - Громадська Рада при ДонОДА (комісія з питань міжнародних зв’язків та євроінтеграції) за підтримки Донецької обласної державної адміністрації.

Заявки у вільній формі з вказанням Вашого П.І.Б., назви організації, посади, контактного телефону та електронної пошти просимо надсилати за факсом  +38 (06257) 4-55-60 або на e-mail: r-s-k@ukr.net (контактна особа: Стрижакова Світлана 050-328-28-77)

Якщо Ви забажаєте виступити з доповіддю пропонується до 22.02.2012 зв’язатися з організаторами заходу та обговорити вимоги до виступу.

Немає коментарів:

Дописати коментар