4 липня 2011 р.

Тренінги для членів громадських рад при районних державних адміністраціях Донецької області.


ДОО ВГО "Комітет виборців України" спільно з ГО «Донецький інститут соціальних досліджень і політичного аналізу» та Головним управлінням взаємодії з громадськістю та у справах національностей і релігій Донецької ОДА запрошують голів та членів Громадських рад при районних державних адміністраціях Донеччини взяти участь у тренінгах: "Аналіз політики: теорія та практика громадського аналізу політики виконавчих органів влади в області", які відбудуться у Донецьку 6 та 7 липня 2011 року.

Мета тренінгів: дати основи теорії та практичних навичок з аналізу політики членам Громадських рад при райдержадміністраціях Донецької області для налагодження ефективної роботи та компетентного включення їх членів  в аналіз політики органів місцевої влади.

Час та місце проведення тренінгу: 6 та 7 липня 2011  з 9.30 до 17.00 в приміщенні Донецького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади (Донецьк, б-р. Пушкіна, 32, малий зал).

Організатори забезпечують учасників тренінгу обідом та методичними матеріалами та відшкодують витрати на проїзд (лише при наявності оригіналів автобусних квитків, витрати на пальне не відшкодовуються)

Для участі у тренінгу потрібно заповнити та надіслати анкету  до 16.00 4 липня 2011 року електронною поштою svitlana_t@mail.ru або факсом (062) 337-63-16. 

Передбачена кількість учасників кожного з тренінгів – 17 осіб.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Про результати відбору буде повідомлено до 17.00  5 липня.

Тренінг проводять ДОО ВГО «Комітет виборців України» та ГО «Донецький інститут соціальних досліджень і політичного аналізу» в рамках проекту «Підвищення професійного рівня членів Громадських рад при органах виконавчої влади Донецької області». Проект реалізується за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Додаткова інформація
За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, до Світлани Ткаченко за адресою: svitlana_t@mail.ru або телефоном: +38 066 666 39 14.

Немає коментарів:

Дописати коментар