17 червня 2011 р.

Тренінг для членів Громадської ради при Донецькій ОДА


ДОО ВГО "Комітет виборців України" спільно з ГО «Донецький інститут соціальних досліджень і політичного аналізу» запрошують членів Громадської ради при Донецькій обласній державній адміністрації взяти участь у тренінгу: "Аналіз політики: теорія та практика громадського аналізу політики виконавчих органів влади в області", який відбудеться у Донецьку 24-25 червня 2011 року.


Мета тренінгу: дати основи теорії та практичних навичок з аналізу політики членам Громадської ради при Донецькій облдержадміністрації для налагодження ефективної роботи Громадської ради та компетентного включення її членів  в аналіз політики органів влади.

Час та місце проведення тренінгу: 24-25 червня 2011 з 9.30 до 17.00 в приміщенні Донецького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади (Донецьк, бул. Пушкіна, 32, малий зал).

Організатори забезпечують учасників тренінгу обідом та методичними матеріалами. Витрати на проїзд не відшкодовуються.

Для участі у тренінгу потрібно заповнити та надіслати анкету до 21 червня 2011 року ВКЛЮЧНО електронною поштою svitlana_t@mail.ru або факсом (062) 337-63-16. 

Передбачена кількість учасників – 17 осіб.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Про результати відбору буде повідомлено до 22 червня включно.

Проект реалізується за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Контактна інформація:
За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, до Світлани Ткаченко за адресою: svitlana_t@mail.ru або телефоном: +38 (066) 666 39 14.

Немає коментарів:

Дописати коментар