20 березня 2011 р.

Голова Громадської ради при Донецькій ОДА провів чергову нараду з керівниками постійних комісій


18 березня 2011 року в Донецькій облдержадміністрації (м. Донецьк, б-р Пушкіна, 34) пройшла друга нарада Голови Громадської ради при Донецькій ОДА з керівниками постійних комісій.

Основною метою зустрічі було обговорення питань щодо підготовки наступних загальних зборів та участі представників Ради в серії громадських слухань.

Під час наради були розглянуті наступні питання:
  1. Затвердження проекту плану роботи Громадської ради на три місяці.
  2. Участь представників Ради у громадських слуханнях з обговорення генерального плану розвитку Донецької області до 2031 року та обласної програми про підвищення правової свідомості населення.
  3. Затвердження порядку денного зборів Громадської ради.
По першому питанню доповідь зробив Голова громадської ради Кіпень В.П. Охарактеризовано проведену постійними комісіями роботу з підготовки робочих планів та презентовано проект зведеного плану роботи на три місяці.

Проведено обмін думками щодо підходів до планування роботи Громадської ради. За результатами обговорень прийняті наступні рішення: а) доопрацювати плани в комісіях; б) прийняти за основу зведений план та в) винести його на затвердження Ради.

Дискутувались питання щодо участі представників Громадської ради у слуханнях з обговорення генерального плану розвитку Донецької області до 2031 року та обласної програми підвищення правової свідомості населення. Було  запропоновано членам ради прийняти участь у слуханнях з обговорення генерального плану розвитку регіону як представникам інститутів громадянського суспільства, з подальшим інформуванням про результати Громадську раду. А також включитися профільним комісіям Ради у громадське обговорення обласної програми підвищення правової свідомості населення.

На нараді був вироблений порядок денний наступних загальних зборів. Заплановано, що на них буде затверджений склад правління, прийнятий план роботи Ради на 3 місяці та вирішені інші організаційні питання. Нагадаємо, що загальні збори пройдуть 22 березня 2011 року о 14:00 в приміщенні Донецької облдержадміністрації.

За додатковою інформацією про діяльність Громадської ради при Донецькій ОДА звертайтесь до Бондаренка Сергія за тел.: +38 (095) 106-81-62 або за електронною поштою: pr.gromrada.dn@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар